Μητέρα Στάθη Αγγελόπουλου: Είμαστε κατά του εμβολίου – Βρέθηκε ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση

26.07.2021 / 12:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20210725_60fde066220a3

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, πέρασε δύσκολα στην εντατική. Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση.

Η μητέρα του, Άννα Βασιλείου μίλησε στο mega και είπε: «Ο Στάθης κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία». Όπως περιγράφει, ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη διασωλήνωση, καθώς έχει υποκείμενο νόσημα. Μέρα με τη μέρα, η εξέλιξη της υγείας του παρουσίαζε διακυμάνσεις, κορυφώνοντας την αγωνία των δικών του: «Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο.

Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα».

Η οικογένεια Αγγελόπουλου δηλώνει αντίθετη στο εμβόλιο του κορωνοϊού. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βασιλείου: «Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει. Είμαστε κατά του εμβολίου.

Έχω περάσει τον κορονοϊό, ο γιος μου πέρασε κορονοϊό, η κόρη μου πέρασε… όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης».Μητέρα Στάθη Αγγελόπουλου: Είμαστε κατά του εμβολίου – Βρέθηκε ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα