Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου από την ΕΟΠ για τον σοβαρό τραυματισμό του ανήλικου πρωταθλητή

20.12.2022 / 7:33
piogma

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου πυγμάχου και πρωταθλητή Ευρώπης Βασίλη Τοπάλου, στην οποία τονίζει πως «άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών».

Επιπρόσθετα, η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας αναφέρερει: «Συντασσόμαστε απολύτως με τα άμεσα αντανακλαστικά της Πολιτείας, καθότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ήδη ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές να πέσει άπλετο φως σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά και θέσαμε στη διάθεση του κ. Αυγενάκη κάθε στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας».

Ο Βασίλης Τοπάλος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ το πρωί της περασμένης Παρασκευής (16/12) σε γυμναστήριο στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τον διοικητή του  Τζανείου νοσοκομείου, Ηλία Βουζάλα, ο ανήλικος αθλητής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική  έχοντας χειρουργηθεί στο κεφάλι. 

Στη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας αναφέρεται: 

«Σχετικά με το τραγικό συμβάν σοβαρού τραυματισμού ανήλικου πρωταθλητή μας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντός γυμναστηρίου, την περασμένη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι συλλέγουμε το απαραίτητο υλικό και άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Παράλληλα, συντασσόμαστε απολύτως με τα άμεσα αντανακλαστικά της Πολιτείας, καθότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ήδη ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές να πέσει άπλετο φως σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά και θέσαμε στη διάθεση του κ. Αυγενάκη κάθε στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΠ

Χαρίλαος Μαριόλης».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα