Μήνυμα νίκης στην εκδήλωση του Γιώργου Κυριακόπουλου

19.05.2023 / 9:53
DSC_3298

Σε μια μαζική σε συμμετοχή και θερμή σε παλμό συγκέντρωση, πλήθος κόσμου έστειλε μήνυμα νίκης του υποψηφίου βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργου Κυριακόπουλου, στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, 21 Μαΐου.
Χωρίς ίχνος υπερβολής, το γνωστό κατάστημα εστίασης Bar Beer Q, το οποίο επέλεξε ο Γιώργος Κυριακόπουλος για την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του, αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τους εκατοντάδες ψηφοφόρους του και υποστηρικτές του, που έσπευσαν εκεί για να διατρανώσουν την πίστη τους στο πρόσωπο του και να τού ευχηθούν «καλή επιτυχία», με την πεποίθηση ότι αυτή θα έλθει με τη δική τους συνδρομή.
Το αδιαχώρητο προκλήθηκε τόσο στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος όσο και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να μην μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση του, αλλά κυρίως τη συγκίνηση του, για την εντυπωσιακή ανταπόκριση στο κάλεσμα του.
«Είμαι ένας από εσάς»
Επόμενο ήταν, λοιπόν, η τοποθέτηση του να είναι συναισθηματικά φορτισμένη, εμπεριέχοντας έντονο το προσωπικό στοιχείο. «Είμαι ένας από εσάς» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα «άλματα», όπως τα χαρακτήρισε, της ζωής του, στην εργασία του, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο συνδικαλισμό και τώρα στην πολιτική.
Θέτοντας το διακύβευμα των εκλογών, ο Γιώργος Κυριακόπουλος επεσήμανε την αναγκαιότητα η ερχόμενη Κυριακή 21 Μαΐου να γίνει η αφετηρία ανακούφισης της κοινωνίας, η οποία πληγώθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ακρίβεια στα τρόφιμα, την ενέργεια, τις υποκλοπές, την διάλυση κάθε δημοσίου στοιχείου, της Υγείας και της Παιδείας. Τέλος, κάλεσε όλους και όλες να δώσουν βροντερό «παρόν» στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, την Παρασκευή, στην πλατεία Γεωργίου.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος και Μυρτώ Καμβυσίδη.

Μήνυμα νίκης στην εκδήλωση του Γιώργου Κυριακόπουλου 9
Μήνυμα νίκης στην εκδήλωση του Γιώργου Κυριακόπουλου 10
Μήνυμα νίκης στην εκδήλωση του Γιώργου Κυριακόπουλου 11
Μήνυμα νίκης στην εκδήλωση του Γιώργου Κυριακόπουλου 12
Μήνυμα νίκης στην εκδήλωση του Γιώργου Κυριακόπουλου 13
Μήνυμα νίκης στην εκδήλωση του Γιώργου Κυριακόπουλου 14
Μήνυμα νίκης στην εκδήλωση του Γιώργου Κυριακόπουλου 15
Μήνυμα νίκης στην εκδήλωση του Γιώργου Κυριακόπουλου 16

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα