Μήνυμα Δημάρχου Αιγιαλείας για τη νέα σχολική χρονιά

12.09.2021 / 18:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
pi-2-850x460

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες, αγαπητές και αγαπητοί μας εκπαιδευτικοί, αγαπητά μας παιδιά,

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, που σηματοδοτεί μια νέα αρχή στην εκπαιδευτική διαδικασία, που τόσο επηρεάστηκε και συνεχίζει να επηρεάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού. Οι δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι, μας υπενθυμίζουν το χρέος μας να προσφέρουμε μέσω της Παιδείας, γνώση, καλλιέργεια αλλά και ενσυναίσθηση στους μαθητές κάθε ηλικίας και εκπαιδευτικής βαθμίδας, ώστε με όπλα τους τη μόρφωση, την αγάπη για τον άνθρωπο και τον σεβασμό σε όλες τις ισχυρές ηθικές αξίες, να δημιουργήσουν την αυριανή, καλύτερη κοινωνία.

Από την πλευρά μας, ως δημοτική αρχή δεσμευόμαστε πως στην καθημερινή σας προσπάθεια είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη. Η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή σε όλους χωρίς διαχωρισμούς. Παράλληλα, ζητούμε από όλους, μικρούς και μεγάλους, να συμμορφώνονται πάντα με τις οδηγίες των ειδικών τόσο κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου όσο και στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση αυτής της επικίνδυνης ασθένειας και των συνεπειών της στη δημόσια υγεία.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους μια πραγματικά καλή και γόνιμη σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία!»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα