Μηνύµατα για τη χρήση κράνους και την οδική ασφάλεια από σήµερα στην πλατεία Γεωργίου

21.09.2023 / 9:14
17823132104831020714

Μηνύµατα οδικής ασφάλειας θα στείλουν εκπρόσωποι αρχών και φορέων, οι συµµαθητές, οι φίλοι και οι γνωστοί της 15χρονης Χριστίνας Γαρουφαλή που «έφυγε» τον Ιούλιο µετά τον βαρύτατο τραυµατισµό της σε τροχαίο στην περιοχή του Ρίου, επιβαίνοντας σε δίκυκλο, λαµβάνοντας µέρος στο τριήµερο εκδηλώσεων που θα πραγµατοποιηθεί από σήµερα µέχρι το Σάββατο στο κέντρο της Πάτρας.

Η Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας, η ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ σε συνεργασία µε την εθελοντική οµάδα «ΣΥΝ-άνθρωποι» και µε την βοήθεια του 15ου Γυµνασίου, θα τιµήσουν τη µνήµη της Χριστίνας και θα ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία για την αξία της χρήσης κράνους και της τήρησης των κανόνων οδικής ασφάλειας.

Η αυλαία των εκδηλώσεων θα γίνει σήµερα 6 το απόγευµα στην πλατεία Γεωργίου µε εθελοντική αιµοδοσία από το Γενικό Νοσοκοµείο «Άγιος Ανδρέας» και ενηµέρωση από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και την ΜΕΘ Παίδων, ενώ µέσα από οθόνη θα αναδεικνύονται µηνύµατα για την σπουδαιότητα της χρήσης κράνους.

Αύριο στις 6.30 το απόγευµα οι συµµαθητές της Χριστίνας, οι καθηγητές και όποιος θέλει να βοηθήσει θα διανείµουν φυλλάδια σε όσο περισσότερα µέρη γίνεται για την αξία της χρήσης κράνους, ενώ το Σάββατο στις 7 µ.µ. στην αίθουσα του Εµπορικού Συλλόγου Πατρών (στο πάνω µέρος της πλατείας Γεωργίου στον πρώτο όροφο) θα πραγµατοποιηθεί εκδήλωση µε αναφορά στις θύµησες από στιγµές ενός αγγέλου από την τόσο σύντοµη ζωή του.

Παράλληλα, θα προσφερθούν κράνη και οι διοργανωτές καλούν τα παιδιά να έχουν γράψει ένα µήνυµα και την ηλικία τους γιατί θα δοθούν κράνη και για ποδήλατα, τα οποία θα κληρωθούν στο τέλος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα