Μίνως Μάτσας: Είναι ένα σοκ η ξαφνική δημοσιοποίηση της ζωής μου

01.03.2024 / 18:11
minos_matsas_13

Ο Μίνως Μάτσας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη, και τη δημοσιότητα που πήρε η ζωή του λόγω της σχέσης τους.

Ο μουσικοσυνθέτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου.

Σε σχετική ερώτηση για την ξαφνική δημοσιότητα, ο Μίνως Μάτσας απάντησε: «Ισχύει ότι είναι ένα σοκ για εμένα η ξαφνική δημοσιοποίηση της ζωής μου, δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Αν μου το έλεγε κάποιος πριν δέκα χρόνια μου το λέγατε, θα έλεγα “αποκλείεται”. Αλλά επειδή είμαι ανοιχτός σαν άνθρωπος σε περιπέτειες, είναι άβολο σχετικά το να είναι η σύζυγός σου ένα πρόσωπο δημόσιο, το οποίο είναι σε φουλ προβολή, άρα μοιραία είσαι και εσύ».

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή ήταν πολύ ενοχλητικό αυτό. Μετά το συνήθισα. Ε, ντάξει, δεν έγινε και τίποτα. Εγώ κρυβόμουν παλιάς, ας πούμε, στις πρεμιέρες, μου έλεγαν “Πού είσαι; Δεν θα βγάλουμε μια φωτογραφία όλοι συντελεστές μαζί;”. Εντάξει, τώρα συμβαίνει αυτό. Δεν του δίνω μεγαλύτερη σημασία από αυτή που πραγματικά έχει, που είναι λογικό ένα δημόσιο πρόσωπο να ενδιαφέρει».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα