Μιλένα Αποστολάκη: Απαιτείται τώρα η νηφάλια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

13.06.2024 / 8:08
milena_apostolaki

Σήμα για τις αναγκαίες κινήσεις και πρωτοβουλίες στέλνει και η Μιλένα Αποστολάκη στην ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, τονίζοντας ότι η απώλεια του διακηρυγμένου στόχου της δεύτερης θέσης είναι ένας από τους λόγους που προβληματίζει τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Η Μιλένα Αποστολάκη, βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας υπογραμμίζει με δήλωσή της στο protothema.gr τα εξής: «Η περιορισμένη άνοδος του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ, σε συνδυασμό με την απώλεια του διακηρυγμένου στόχου της δεύτερης θέσης, μας προβληματίζει όλους. Ψηφοφόρους, κόμμα, φίλους, στελέχη, αλλά και όσους προσβλέπουν στο ΠΑΣΟΚ, ακόμη κι εάν δεν το ψήφισαν. Ο κόσμος περιμένει από εμάς να γεννήσουμε ξανά την ελπίδα, και να γίνει ξανά το ΠΑΣΟΚ η προοδευτική πολιτική λύση απέναντι στα πολλαπλά αδιέξοδα που βιώνουν οι πολίτες από τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Απαιτείται τώρα, η νηφάλια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Αυτή η αποτίμηση, θα πρέπει να μας καθοδηγήσει για τις επόμενες αναγκαίες πρωτοβουλίες και κινήσεις».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα