Μιχάλης Γιαννακός για Φουρθιώτη: Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο

25.05.2021 / 10:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Menios

Στο Δρομοκαΐτειο πήγε την Κυριακή 22 Μαΐου συνοδεία τεσσάρων αστυνομικών, με δύο περιπολικά και χειροπέδες ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε παραπεμπτικό για νοσηλεία, αλλά όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και πρόεδρος των εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου, Μιχάλης Γιαννακός οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη γιατί έχουμε τραυματική εμπειρία από προηγούμενους επώνυμους όπως η κ. Βίκυ Σταμάτη, που αναστάτωσαν τη λειτουργία του νοσοκομείου με τα προνόμια που ζητούσαν να έχουν» είπε στο OPEN.

Και συνέχισε: «Ο κ. Φουρθιώτης έδειξε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Ζήτησε νερό, του πήγαμε από τον ψύκτη, ήθελε εμφιαλωμένο νερό, ζήταγε τα παραπεμπτικά του σε φάκελο, έλεγε ότι έχασε κιλά στη φυλακή και ότι θα πρέπει να έρθει στο Δρομοκαΐτειο να ξεκουραστεί. Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο. Συνήθως είναι προθάλαμος για αποφυλάκιση» είπε o κ. Γιαννακός, με τον ποινικολόγο Γιάννη Μαρακάκη να κάνει λόγο για «ελιγμό».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα