Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από Μύκονο: Μέτρα χωρίς εκπτώσεις

26.07.2021 / 19:06
ÅÉÊÏÍÅÓ ÁÐÏ ÔÇ ÌÕÊÏÍÏ
(ICON / ÃÉÙÑÃÏÓ ÉÙÁÍÍÏÕ)

Επίσκεψη στη Μύκονο πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα (26/07), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη. Στο επίκεντρο της του υπουργού, βρίσκται το θέμα της αστυνόμευσης στο νησί και η περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

«Η υπόσχεση και η δέσμευσή μας είναι ότι θα συνεχίσουμε έτσι ώστε η Μύκονος, μεταξύ των άλλων, να διαφημίζεται και για την ασφάλεια στο χώρο ευθύνης τον οποίον έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις και αστυνομικές Υπηρεσίες. Η προσπάθειά μας θα είναι διαρκής. Η σχέση των ανθρώπων της Αστυνομίας με τον δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, τους φορείς και τους κατοίκους είναι άριστη», τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

«Πραγματοποιήσαμε μια σύσκεψη εδώ, παρουσία του δήμαρχου του κ. Κουκά», ανέφερε ο κ. Χρυσοχοϊδης, που συνοδεύεται από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, τον αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη. «Επισκεφτήκαμε τη νέα αστυνομική Υπηρεσία που ιδρύθηκε εδώ, την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου. Μια υπηρεσία η όποια φιλοδοξεί, σχεδιάζει και πραγματοποιεί επιχειρήσεις προκειμένου να εφαρμόσει το κράτος του νόμου και του δικαίου στη Μύκονο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα