Μια στοχοποίηση δρόμος…

17.06.2023 / 19:00
Some brick walls isolate a different individual from other people. Digital illustration.

Τα όσα ανέφερε στο ρεπορτάζ της περασμένης Παρασκευής ο «Νεολόγος» των Πατρών σχετικά με τα όσα συμβαίνουν και λέγονται στο εσωτερικό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα της εκλογικής αναμέτρησης του Μάϊου, δεν άρεσαν καθόλου στους παροικούντες στα κομματικά γραφεία της Πάτρας.

Παλαιόθεν η αριστερά ή η αυτοπροσδιοριζόμενη σαν αριστερά δεν είχε καλή σχέση και δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με την κριτική που ερχόταν εκτός των τειχών, ακόμα κι’ αν βασιζόταν σε αλήθειες.

Ορισμένοι όμως με αφορμή το συγκεκριμένο πολιτικό ρεπορτάζ θίχτηκαν και το αναγόρευσαν σε προσωπικό. Άντε να εξηγήσεις πως το πολιτικό δεν είναι προσωπικό και όποτε οι κομματικές οργανώσεις στήθηκαν στη βάση του προσωπικού κάποια στιγμή τις πήρε ο αέρας και… ταξίδεψαν.

Το πιο ανησυχητικό ωστόσο είναι, πως ένα από τα στελέχη τους το «τερμάτισε» προχωρώντας ακόμα και σε στοχοποίηση του συντάκτη. Τελικά δεν έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν πως ο Πολακισμός είναι μεταδοτικός. Άλλωστε Πάτρα – Κρήτη όταν χρειάζεται γίνεται ένα τσιγάρο δρόμος.

ΓΕΩ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα