Μια μέρα πριν το lockdown η Πάτρα θύμιζε… Χριστούγεννα – Κόσμος και κίνηση παντού

06.11.2020 / 21:06
gko 4

Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θύμιζε την Παρασκευή η αγορά της Πάτρας, μία μέρα πριν από το καθολικό lockdown για την προστασία κατά του κορωνοϊού και την μείωση των κρουσμάτων.

Ο κόσμος ήταν αρκετός σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας, ενώ σε πολλά από αυτά σχηματίζονταν ουρές.

Κόσμο είχαν μαγαζιά καλλυντικών, ενώ αρκετή κίνηση είχαν τα κομμωτήρια και τα κουρεία

Κίνηση είχαν επίσης τα βιβλιοπωλεία, τα δισκάδικα, αλλά και αυτά των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, όπως και τα μαγαζιά ρουχισμού και υποδημάτων με τον κόσμο να τρέχει να προλάβει το lockdown και τις προσφορές που είχαν βάλει στις βιτρίνες αρκετά καταστήματα

Τον περισσότερο όγκο της κίνησης είχαν όμως για ακόμα μία φορά τα καταστήματα τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ, εκεί όπου η κίνηση ήταν αυξημένη από τις μεσημεριανές ώρες.

Κίνηση είχαν επίσης και τα καταστήματα εστίασης στο κέντρο με τους Πατρινούς να πηγαίνουν για τον τελευταίο καφέ από την καραντίνα, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και στα εστιατόρια, με ορισμένα από αυτά να είναι κλεισμένα από νωρίς.

Ωστόσο, παρά την κίνηση και την τόνωση που είχε η αγορά, η ατμόσφαιρα δεν ήταν και τόσο γιορτινή, ούτε Χριστουγεννιάτικη, με τους επαγγελματίες και καταναλωτές να εύχονται ο ένας στον άλλο καλή δύναμη και τον δύσκολο δρόμο που έχουν μπροστά τους για μία καραντίνα που ακόμα κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα