Μια Ελληνίδα στο πετυχημένο σήριαλ του Netflix, Bridgerton

27.02.2021 / 15:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
210227141955_BRIDGERTON

Είναι μόλις 22 χρονών και έχει ήδη καταφέρει να έχει στο βιογραφικό της μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix. Η Γεωργία Ψαρουδάκη κατάφερε να ζήσει την εμπειρία των γυρισμάτων του Bridgerton αφού συμμετείχε ως ηθοποιός.

Για το πώς βρέθηκε να είναι στο cast η ίδια μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello. “Ξεκίνησα να εργάζομαι ως background artiste εντελώς τυχαία τον πρώτο χρόνο των σπουδών μου στο Λονδίνο καθώς ήθελα μια part-time δουλειά που να με στηρίζει οικονομικά, παράλληλα με το πτυχίο μου. Αρχικά, είχα γραφτεί σε ένα πρακτορείο για casting και έκανα περιστασιακά κάποιες δουλειές.”, περιγράφει.

“Στη συνέχεια, όμως, οι προτάσεις αυξάνονταν και κατέληξα να συνεργάζομαι με πολλά διαφορετικά πρακτορεία, που με έκλειναν για αρκετές δουλειές κάθε μήνα. Κάπως έτσι κατέληξα και στο πλατό του «Bridgerton». To πρακτορείο μου στην Αγγλία μού έχει κάνει πρόταση να επιστρέψω για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, αλλά δεν νομίζω να δεχθώ γιατί, προς το παρόν, ζω στην Ελλάδα”.

H Γεωργία Ψαρουδάκη έχει ακτιβιστική δράση με προτεραιότητά της το περιβάλλον έχοντας μάλιστα δημιουργήσει τον οργανισμό we4all.

marie-claire.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα