Μέτρα και στην Πάτρα λόγω τελικού: Η ακτίνα Σαχτούρη – Χαραλάμπη και Ζαϊμη

29.05.2024 / 17:29
ka 27

Σήμα για κατάσταση επιφυλακής έχει αποσταλεί από την κεντρική ηγεσία της ΕΛΑΣ σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις εν όψει του ευρωπαϊκού τελικού που θα δώσει ο Ολυμπιακός στις 29 Μαΐου, με την Φιορεντίνα στο στάδιο του ΟΠΑΠ Arena.

Η Πάτρα και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας,  δεν αποτελεί εξαίρεση στο σήμα που έχει αποσταλεί, αφού στην περιοχή είναι γνωστό ότι υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί μεταξύ των οργανωμένων οπαδών στα τρία κλαμπ του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Το γεγονός ότι η μεγαλύτερη στιγμή της ποδοσφαιρικής ιστορίας του Ολυμπιακού, όπως είναι αυτός ο ευρωπαϊκός τελικός με την Φιορεντίνα, θα πραγματοποιηθεί μέσα στο σπίτι της ΑΕΚ, είναι ένα στοιχείο που βάζει από μόνο του σε «κόκκινο» την κατάσταση επιφυλακής για την ΕΛΑΣ.

Στην Πάτρα η τοπική ΕΛΑΣ θα έχει αυξημένες περιπολίες στις περιοχές και στους δρόμους γύρω από τα τρία κλαμπ, δηλαδή στην Γούναρη και Χαραλάμπη όπου είναι το στέκι του Ολυμπιακού, στη Ζαϊμη όπου βρίσκεται το στέκι της ΑΕΚ, αλλά και στην Σαχτούρη στο στέκι του ΠΑΟ.

Επί της ουσίας η ακτίνα πάνω στην οποία θα υπάρχει αυξημένη επιφυλακή για τον φόβο μεμονωμένων ή και μαζικών επεισοδίων θα είναι αυτή των Ψηλαλώνια – Τριών Ναυάρχων και πλατεία Όλγας, ενώ θα γίνονται περιπολίες και σε μέρη που ίσως αποτελέσουν πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα