Μεταμόρφωση: “Παίζουν ξύλο” παιδιά του Δημοτικού – Θύμα bullying 8χρονος

07.12.2021 / 16:50
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
agori-bullying-dimotiko-sholio.jpg

Μία απίστευτη υπόθεση bullying διαδραματίστηκε στην τρίτη τάξη του 6ου Δημοτικού Μεταμόρφωσης, με το θύμα να αναφέρει στον πατέρα του την επίθεση δέχτηκε από τρεις συμμαθητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος άνδρας εμφανίστηκε στο τμήμα Ασφαλείας Μεταμόρφωσης και κατήγγειλε πως ο γιος του πέφτει θύμα ενδοσχολικού εκφοβισμού από τρεις συμμαθητές του, αναφέροντας μάλιστα τα ονόματά τους και τις ηλικίες του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας του παιδιού έχει ενημερώσει τον Διευθυντή του Σχολείου όπως επίσης και τη συντονίστρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Τομέα της Αττική.

Τι κατέθεσε ο πατέρας
Ο πατέρας του ανηλίκου είπε στους αστυνομικούς τα εξής: «Το πρωί της 3ης Δεκεμβρίου γιος μου δέχτηκε χτύπημα στην πλάτη από τον… συμμαθητή του, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί τις βραδινές ώρες της ίδιες ημέρας για έντονο πόνο στην περιοχή του Νεφρού. Τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο Μητέρα, όπου διαπιστώθηκε πως είχε μυικό πόνο και μας είπαν να επιστρέψουμε σπίτι», ανέφερε αρχικά στους αστυνομικούς ο πατέρας του θύματος, καταθέτοντας παράλληλα μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος παντός υπευθύνου.

Ο ίδιος παράλληλα κατέθεσε και άλλες λεπτομέρειες για τον, καταγγελλόμενο, σχολικό εκφοβισμό που φέρεται να βιώνει ο γιος του. 

Όπως είπε ο ίδιος το παιδί του δέχτηκε άγρια επίθεση από τους μαθητές και στράφηκε νομικά κατά των γονέων των τριών μαθητών, του Διευθυντή του 6ου Δημοτικού αλλά και τη Συντονίστρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Τομέα Αθηνών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα