Μεταγραφή βόμβα για τον ΑΝΤ1! Επιστρέφει στην TV μετά από 10 χρόνια απουσίας!

19.01.2021 / 16:55
Photo-shared-by-Christopher-Papakaliatis-on

Είχαμε δέκα ολόκληρα χρόνια να τον δούμε κάπου τηλεοπτικά, αλλά όσο και αν περιμέναμε, εκείνος δεν έλεγε να επιστρέψει. Τώρα, όμως, ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Μάλιστα, η πρόταση έγινε από τον ΑΝΤ1 και έτσι σύντομα θα δούμε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην τηλεοπτική επιστροφή του.

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μετά από τόσα χρόνια σιωπής, επιστρέφει με μία νέα σειρά η οποία όμως πρώτα θα προβληθεί, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, στην ελληνική εκδοχή του Netflix, τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Μέρος του πρωτότυπου περιεχομένου της συγκεκριμένης πλατφόρμας θα αναλάβει ο Παπακαλιάτης με τη νέα αυτή σειρά του.

Μάλιστα έγινε γνωστή και η ιστορία πάνω στην οποία θα “πατήσει” το σενάριο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρόκειται για μία ακραία ερωτική ιστορία που θα διαδραματίζεται σε ένα νησί εν μέσω… lockdown.

Η συγκεκριμένη σειρά, μετά την προβολή της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα βγει και στον “αέρα” του ΑΝΤ1 και θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα