Μεσολόγγι: Ο αγνοούμενος είχε τσακωθεί διαδικτυακά πριν την εξαφάνισή του με τον κρεοπώλη

11.01.2024 / 21:33
messologgi-31xronos-mak

Το MEGA παρουσιάζει αποκλειστικές πληροφορίες για τις έρευνες γύρω από το θρίλερ με τη εξαφάνιση του 30χρονου στο Μεσολόγγι.

Στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό του 30χρονου από το Μεσολόγγι, που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου.

Το κινητό του 50χρονου βρίσκεται στα χέρια των Αρχών για να ανακτηθούν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω social media που «καίνε» τον κρεοπώλη.

Μάλιστα, ο βασικός ύποπτος είχε σβήσει αυτές τις συνομιλίες, οι οποίες αφορούσαν τα χρήματα που του είχε δανείσει ο αγνοούμενος. Στις συνομιλίες αυτές υπήρχε έντονος διάλογος μεταξύ τους καθώς ο 30χρονος ζητούσε άμεσα τα χρήματά του πίσω.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι του το κινητό του πριν συναντηθεί με τον 30χρονο. Από την άλλη, το κινητό του 30χρονου αγνοούμενου παραμένει άφαντο.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε επιχείρηση ανάκτησης δεδομένων από το τηλέφωνο του 30χρονου ενώ γίνεται και έλεγχος τραπεζικών λογαριασμών 30χρονου.

https://www.megatv.com/embed/?p=20201355303

megatv.com

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα