Μεσήλικας αποβλήθηκε από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πατρέων γιατί τα έβαζε με παιδιά!

25.10.2020 / 11:44
παμπελοποννησιακο

Με συνοπτικές διαδικασίες αποβλήθηκε από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πατρέων ένας μεσήλικας άνδρας, ο οποίος  προκαλούσε προβλήματα με την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, συνήθιζε να τα βάζει με ανήλικους σε ποδοσφαιρικό γήπεδο 7 επί 7, που επίσης έπαιζε με τα δικά του παιδιά, μιλώντας τους προσβλητικά και κάνοντας συχνά απρεπείς χειρονομίες.

Καθώς τον τελευταίο καιρό αυτός είχε εκτραχυνθεί, κάποια από τα θιγόμενα παιδιά έκαναν παράπονα στους γονείς τους, μην αντέχοντας άλλο τα τερτίπια του.

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν καταγγελίες στους ιθύνοντες του Δήμου, που άρχισαν να προβληματίζονται με την περίπτωσή του, παρατηρώντας προσεκτικά τις κινήσεις του, εξετάζοντας από εκείνη τη στιγμή το ενδεχόμενο της αποβολής του, που τελικά ήρθε σαν μια αναμενόμενη εξέλιξη.   

«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;»

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα επεισόδιο που προκάλεσε το απόγευμα της Κυριακής. Ένας πατέρας παιδιού που επίσης είχε ενοχλήσει, μετά από υπόδειξη του, (“μπαμπά, αυτός είναι” ) τον πλησίασε και του ζήτησε τον λόγο.

Τότε ο μεσήλικας έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να φωνάζει. Στην κυριολεξία ωρυόταν. «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» κραύγασε, ενώ άρχισε να τον βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του!

Με την κατάσταση να ξεφεύγει και τους δύο άνδρες να κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια, στο επεισόδιο επενέβησαν και άνδρες της εταιρείας security που έχει αναλάβει την φύλαξη των εγκαταστάσεων.

Εξοργίστηκε και με την αποβολή του


Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, που ήταν ούτως ή άλλως ενήμερος και για άλλες καταγγελίες που είχαν γίνει στο παρελθόν εις βάρος του ίδιου προσώπου.

Έτσι, με απόφαση του ο άνδρας κλήθηκε και ενημερώθηκε ότι δεν θα του ξαναεπιτραπεί η είσοδος στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Στο άκουσμα της αποβολής του, ο ίδιος φέρεται να αντέδρασε πολύ έντονα, να εξοργίστηκε.

Τι θα γίνει από δω και πέρα; Σε περίπτωση που προσπαθήσει να εισέλθει πάλι στο γήπεδο του Δήμου θα παρεμποδιστεί από τους φύλακες της εταιρείας security. Κι αν ούτε αυτοί δεν μπορούν να τον κάνουν καλά, μετά τον λόγο θα έχει η Αστυνομία, που θα κληθεί να επέμβει.

Όπως δε σημειώνει ο κ. Πετρόπουλος, αυτό έχει ξανασυμβεί με έναν άλλο άνδρα, που επίσης δημιουργούσε προβλήματα και με τον οποίο κατέληξε στο Αυτόφωρο, έπειτα από μήνυση που τού υποβλήθηκε.          

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα