ΜέΡΑ 25 – Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην διαχείριση της πανδημίας

22.04.2021 / 23:37
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
χο 26

Σε ανακοίνωσή της η ΜέΡΑ 25 αναφέρει τα εξής:  «Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τα δημοσιεύματα της Κυριακής για την εργαλειοποίηση της επιτροπής των ειδικών και η Κυβέρνηση συνεχίζει στον ίδιο δρόμο.

Έχουμε λοιπόν, για άλλη μια φορά πρώτα την συμφωνία του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο για το Πάσχα, στη συνέχεια την επικύρωση της από την Ιερά Σύνοδο, ε και στο τέλος θα πει και μια γνώμη η επιτροπή των λοιμωξιολόγων!

Τίποτα δεν έχει αλλάξει ένα χρόνο μετά την έλευση της πανδημίας. Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί για μία ακόμα φορά να εξαγγέλλει την «αρχή του τέλους» στα μέσα του Μάιου, αλλά πλέον δεν τον πιστεύουν ούτε και τα καλοπληρωμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης του, παρά το γεγονός ότι στο τέλος θα κάνουν τη βρώμικη δουλειά επιρρίπτοντας τις όποιες αστοχίες στην ατομική ευθύνη των πολιτών.

Πόσο ακόμα όμως θα ανεχόμαστε αυτόν τον τραγέλαφο και αυτή την εγκληματική Κυβέρνηση που δεν ορρωδεί προ ουδενός;

Είναι πραγματικά τρομαχτικό πως μετά από όλη αυτή την μακάβρια πορεία ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση του όχι απλώς δεν έχουν καταλάβει τίποτα, αλλά επιλέγουν να κλείνουν από τη μία τα μάτια και να ανοίγουν κιόλας από την άλλη το στόμα μιλώντας για 2,5 εκατομμύρια εμβολιασμών!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα