Μένιος Φουρθιώτης: «Προκαλούσε εντυπώσεις για να έχει προστασία» λένε οι αρχές

28.04.2021 / 19:14
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
sto 2

Με στόχο να απολαμβάνει την προστασία της αστυνομίας ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να «σκηνοθέτησε» τις επιθέσεις σε βάρος του. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας ο κατηγορούμενος παρουσιαστής ο οποίος απολογείται το Μεγάλο Σάββατο για δυο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα, με τις ενέργειες του «προκαλούσε εντυπώσεις» για να έχει προστασία από τις αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με την κατηγορία ο Μένιος Φουρθιώτης «είχε κρυφές επικοινωνίες και συνεννοήσεις για τα σε βάρος του κατά παραγγελία χτυπήματα και από την άλλη παρουσίαζε ότι είναι θύμα απειλών και είναι άκρως απαραίτητο άμεσα να του χορηγηθεί πάλι αστυνομική φύλαξη και συνοδεία».

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ήταν αυτό που, σύμφωνα με το πολυσέλιδο έγγραφο, «ξεκλείδωσε» την υπόθεση. Οι πληροφορίες που δόθηκαν στο επίμαχο τηλεφώνημα φέρονται να είναι αυτές που βοήθησαν να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης και να οδηγηθούν οι αρχές στους κατηγορούμενους.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται. Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε έτοιμος να απολογηθεί ακόμη και σήμερα χωρίς, ωστόσο, το αίτημα του να γίνει δεκτό καθώς δεν είχε ενημερωθεί για την δικογραφία.

Αλλά και οι συγκατηγορούμενοι του δηλώνουν αθώοι με τον συνήγορο τους Κωνσταντίνο Γώγο να χαρακτηρίζει «αστείο» το γεγονός ότι είναι κατηγορούμενοι «δυο βιοπαλαιστές». «Τα στίγματα των κινητών τους θα δείξουν πως οι εντολείς μου δεν είχαν καμία εμπλοκή με την υπόθεση» τόνισε σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης και πρόσθεσε «έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Ήταν εργαζόμενοι στην επιχείρηση και δεν έχουν παραπάνω σχέση».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα