Μέλπω Ζαρόκωστα για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Πήγε κι έγινε ρεζίλι με αυτό το ρόλο»

02.12.2022 / 8:55
melpo_aliki

Η Μέλπω Ζαρόκωστα μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη ζωή της, την πορεία της στο θέατρο, ενώ σχολίασε προσωπικότητες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μελίνα Μερκούρη. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», η ηθοποιός είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είχε ταλέντο αλλά εκείνο που το επισκίασε είναι το γεγονός πως υποκρινόταν και δεν ζούσε τον ρόλο. Έκανε πάντα την ωραία. Εγκλωβίστηκε παρόλο που μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα. Ήταν όμορφη, αλλά παρασύρθηκε, με σκοπό να είναι η ωραία της τηλεόρασης και του θεάτρου».

Για το γεγονός ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιξε και «Αντιγόνη» στην Επίδαυρο, η Μέλπω Ζαρόκωστα σχολίασε ότι: «Πήγε ναι και έγινε ρεζίλι. Δεν μπορείς να παίζεις τέτοιους ρόλους μόνο και μόνο από την ανάγκη που έχεις για να επιδεικνύεσαι».

Για τη Μελίνα Μερκούρη τέλος, είπε:

«Τη γνώριζα. Δεν ήταν καλή ηθοποιός. Ήταν αξιοπρεπής αλλά δεν ήταν το ταλέντο. Είχε μια ωραία εμφάνιση αλλά δεν ήταν η Έλλη Λαμπέτη. Έβλεπες τη Λαμπέτη και σου κοβόταν η ανάσα πραγματικά και μόνο καλημέρα που σου έλεγε».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα