Μελίνα Ασλανίδου – Η απίστευτη σύνδεση του «Τι σου ‘κανα και πίνες» με το Big Brother

26.09.2023 / 18:51
fa 51

“Έγινε χαμός. Το αγκάλιασαν τα ραδιόφωνα. Την επόμενη ημέρα που ξημέρωσε, άκουγα παντού το τραγούδι” ανέφερε η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε για την επιτυχία που την έκανε ευρύτερα γνωστή στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, το τραγούδι «Τι σου ‘κανα και πίνεις».

«Έγινε τεράστια επιτυχία μέσα σε μία νύχτα. Το άκουγα παντού. Στην ομάδα, που είναι πολύ σημαντική όταν κάναμε πρόβες με τα κασετοφωνάκια που βάζαμε πίσω μπρος, αλλάξαμε αυτό το τραγούδι και βάλαμε αυτήν την πρόζα μπροστά. Με το που πρωτοακούστηκε στην Θεσ/νικη στον Πέτρινο Μύλο, όλοι γύρισαν και με κοίταξαν. Το τραγούδι είναι από την Πόλυ Πάνου από το ’60. Ένιωσα έτοιμη. Ήταν η ώρα να κατέβω στην Αθήνα και να κυνηγήσω το όνειρό μου».

Στην συνέχεια ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στο πως έγινε ξανά το τραγούδι γνωστό και πως όλο αυτό ξεκίνησε από το Big Brother όπου ακούστηκε σε μία συγκεκριμένη στιγμή: «Ήταν στενοχωρημένος ο νικητής του Big Brother, ο Τσάκας, γιατί έφυγε μία κοπέλα με την οποία νομίζαμε ότι έχουν κάτι». Η Μελίνα Ασλανίδου απάντησε: «Παιδιά εγώ δεν το είχα δει τότε. Δεν έβλεπα και τηλεόραση. Ένα περίεργο πράγμα την αγαπώ την τηλεόραση, αλλά έβλεπα σπάνια. Έγινε χαμός. Το αγκάλιασαν τα ραδιόφωνα. Την επόμενη ημέρα που ξημέρωσε, άκουγα παντού το τραγούδι».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα