Μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας στα καμμένα της Δυτικής Αιγιάλειας

03.08.2021 / 13:27
epimelitirio-axaias1-2

Μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας επισκέφθηκαν τις περιοχές της Δυτικής Αιγιάλειας που επλήγησαν από την πρόσφατη καταστρεπτική πυρκαγιά και ενημερώθηκαν από τους τοπικούς φορείς και κατοίκους για το εύρος των ζημιών που προκλήθηκαν. Συνομίλησαν με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάζονται καθώς και τις προοπτικές για την εύρυθμη λειτουργία της οικονομικής δραστηριότητας.

Κατόπιν αυτών, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την άμεση διάθεση πλήθους δυνάμεων στην περιοχή και προσωπική επίβλεψη από το κέντρο επιχειρήσεων του πυροσβεστικού σώματος. Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά για την προσωπική του παρουσία στην περιοχή και τον συντονισμό των ενεργειών που είχαν σαν αποτέλεσμα τις μικρότερες το δυνατόν απώλειες, σε σχέση με την ένταση του φαινομένου, παράλληλα με την προστασία του πληθυσμού. Όπως και προς το σύνολο των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και των εθελοντικών ομάδων που προσέφεραν το μέγιστο των δυνάμεών τους.

Παράλληλα, αποφάσισε να στηρίξει το αίτημα του Δημάρχου Αιγιαλείας για να κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ως πυρόπληκτες οι Δημοτικές ενότητες Ερινεού και Συμπολιτείας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα