Μέγαρα: Το συγκινητικό σημείωμα πυροσβεστών σε ιδιοκτήτη οικίας – «Συγγνώμη για την πόρτα…»

21.07.2022 / 13:16
PORTASD

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησαν δύο πυροσβέστες που προσπάθησαν να σώσουν σπίτι από τη φωτιά στα Μέγαρα. Οι πυροσβέστες στην προσπάθειά τους να σώσουν το σπίτι, έσπασαν την πόρτα και φεύγοντας άφησαν σημείωμα στον ιδιοκτήτη ζητώντας συγγνώμη για τη ζημιά που προκάλεσαν.

«Συγνώμη για την πόρτα. Έπρεπε να μπούμε μέσα», ανέφερε το σημείωμα των πυροσβεστών που συγκίνησε τον ιδιοκτήτη.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μιλώντας στο OPEN αποκάλυψε πως παρακολουθούσε από την τηλεόραση το σπίτι του να καίγεται και όταν έφτασε σε αυτό, βρήκε δυο πυροσβέστες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να το σώσουν.

«Προσέφεραν τα μέγιστα. Τους ευχαριστώ από την ψυχή μου γιατί αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι, ο Τάσος και ο Χρήστος και όλο το πυροσβεστικό σώμα το σπίτι θα είχε καεί. Δευτερόλεπτα πριν η φωτιά είχε ακουμπήσει το σπίτι. Αυτοί οι δύο άνθρωποι θυσιάζοντας πάρα πολλά πράγματα, έκαναν το χρέος του και το σημαντικό μας συγκίνησαν με αυτό το σημείωμα. Θα το κρατήσουμε για όλη μας τη ζωή, θα το βάλουμε σε κορνίζα. Μας προσέφεραν τα μέγιστα, ήρθαν εδώ, έκαναν το χρέος τους και στο τέλος ζήτησαν και συγγνώμη. Ήταν εκπληκτικά παιδιά. Ήρθα εδώ τους βρήκα και μου είπαν σας έχουμε αφήσει κάτι. Τους ευχαριστώ δημόσια ξανά. Όλη τη νύχτα έμειναν εδώ μαζί μας», είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα