Μεγαλειώδης η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Φωκίωνα Ζαΐμη στην Πάτρα – ΦΩΤΟ

01.10.2023 / 11:04
DSC_1789-1536x1024

Μηνύματα συνεργασίας, ενότητας και σκληρής δουλειάς για να γίνουν περισσότερα αναπτυξιακά έργα και να ολοκληρωθούν όσα βρίσκονται εν εξελίξει μετέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας  Φωκίων Ζαΐμης στην κεντρική του πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα στο Royal Theater το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023. 

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, όπου το παρόν έδωσαν φίλοι, συνεργάτες και απλοί πολίτες της Αχαΐας ο εκ  νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για όλους» Φωκίων Ζαΐμης τόνισε κατά την ομιλία του:

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που η Δυτική Ελλάδα γύρισε σελίδα και άνοιξε τον κύκλο της προόδου, της εξέλιξης και της ανάπτυξης. Πέρασαν τέσσερα χρόνια, από την ημέρα που η Δυτική Ελλάδα, άφησε πίσω τις ξεπερασμένες αντιλήψεις, τις οπισθοδρομικές νοοτροπίες και τις μικροκομματικές πρακτικές, που την είχαν οδηγήσει στο απόλυτο τέλμα.

Μεγαλειώδης η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Φωκίωνα Ζαΐμη στην Πάτρα - ΦΩΤΟ 5

Έτσι σήμερα, παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια έναν απολογισμό, που μαρτυρά το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλαμε, αλλά κυρίως καταδεικνύει μια διαφορετική αντίληψη στην διαχείριση της εξουσίας».

Αναφορικά με το δικό του  τομέα ευθύνης της επιχειρηματικότητας, έρευνας και καινοτομίας και αριθμώντας πάνω από δέκα έργα και πολλές παρεμβάσεις ο κ. Φωκίων Ζαΐμης τόνισε:

«Την μεγαλύτερη νίκη για την οποία νοιώθω προσωπική δικαίωση, την πετύχαμε στην υπόθεση της Έλευσης του Φυσικού Αερίου. Ανασύραμε αυτό το εμβληματικό έργο από την λήθη και την αδράνεια, όπου είχε περιέλθει για μια δεκαετία. Με πίστη, δουλεία και τόλμη, ξεπεράσαμε πολιτικά, οικονομικά και τεχνικά εμπόδια και κάναμε ένα όραμα πραγματικότητα.

Μεγαλειώδης η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Φωκίωνα Ζαΐμη στην Πάτρα - ΦΩΤΟ 6

Σήμερα το έργο έχει περάσει στη φάση της υλοποίησης από τη Μεγαλόπολη στη ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας, με προϋπολογισμό 85 εκατ. και προοπτική ολοκλήρωσης το 2026. Ταυτόχρονα ολοκληρώνονται και τα αστικά δίκτυα φυσικού αερίου στις τρεις πόλεις, Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο με δεξαμενές υγροποιημένου αερίου.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε προσωπική νίκη την απομάκρυνση σχεδόν 3000 τόνων τοξικού Αμιάντου, από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της “ΑΜΙΑΝΤΙΤ” ενώ έπειτα αναφέρθηκε διεξοδικά στην συστηματική και αποτελεσματική στήριξη της επιχειρηματικότητας μέσω της οποίας παράγεται πλούτος για το σύνολο της κοινωνίας, όπως είπε ο κ. Ζαΐμης κλείνοντας με τη φράση «Στις 8 Οκτωβρίου, αρχίζει μια νέα εποχή στην οποία έχουμε θέση και ρόλο όλοι μας».

Μεγαλειώδης η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Φωκίωνα Ζαΐμη στην Πάτρα - ΦΩΤΟ 7
Μεγαλειώδης η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Φωκίωνα Ζαΐμη στην Πάτρα - ΦΩΤΟ 8

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα