Με υπόμνημα απαντά ο ηθοποιός – σκηνοθέτης στις καταγγελίες

16.02.2021 / 21:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
πα 20

Την πόρτα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αναμένεται να περάσει τις επόμενες μέρες ο δικηγόρος του ηθοποιού – σκηνοθέτη, τον οποίον έχουν καταγγείλει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open ο δικηγόρος του πρωταγωνιστή αναμένεται να φτάσει στο ΣΕΗ προκειμένου να παραλάβει το φάκελο με τις καταγγελίες που αφορούν τον πελάτη του.

«Οι φάκελοι παραδίδονται στους δικηγόρους γιατί αυτή είναι η νόμιμη διαδικασία. Όταν κάποιος έχει κατηγορηθεί από κάποιους άλλους θα πρέπει να παραλάβει τους φακέλους για να μπορέσει να… απολογηθεί» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε τις πληροφορίες του σύμφωνα με τις οποίες ο δικηγόρος του πρωταγωνιστή θα ετοιμάσει υπόμνημα στο οποίο ουσιαστικά θα απαντήσει στα όσα του καταγγέλονται.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως: «Ξέρω ότι ο δικηγόρος του πρωταγωνιστή θα παραλάβει το φάκελο και θα προετοιμάσει το έδαφος ώστε ή να δώσει το υπόμνημα ή αν θέλει να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στο πειθαρχικό συμβούλιο και να δώσει εξηγήσεις. Έχει δικαίωμα να έρθει ο ίδιος ή να στείλει ένα υπόμνημα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα