Με τη συνδρομή εκχιονιστικού μεταφέρθηκε παιδάκι στο νοσοκομείο

08.02.2023 / 15:02
ekxionistiko

Στα «λεύκα» έχουν ντυθεί ημιορεινές και ορεινές περιοχές στην Κρήτη από τη Δευτέρα 6/2 λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».
Σε πολλές περιοχές τα σχολεία παρέμειναν την Τρίτη 7/2 κλειστά ενώ κάποια είναι κλειστά και σήμερα Τετάρτη 8/2. Όλες οι βασικές οδικές αρτηρίες του νησιού, είναι από το πρωί ανοιχτές ωστόσο σε ορεινές περιοχές, ωστόσο, απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Σε κάποιες περιοχές βέβαια οι συνθήκες ήταν αρκετά πιο δύσκολες, όπως στο Οροπέδιο Λασιθίου, που χρειάστηκε η διακομιδή παιδιού σε νοσοκομείο και το ασθενοφόρο κατάφερε να φτάσει στην περιοχή και να επιστρέψει με δυσκολία.
Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου 2023, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χρειάστηκε να περάσει από το ορεινό Σελί Αμπέλου του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, προκειμένου να παραλάβει ένα μικρό παιδί προσχολικής ηλικίας, που υπέστη έγκαυμα από ρόφημα στο πρόσωπο.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ χρειάστηκαν τη συνδρομή εκχιονιστικού για να ανοίγει τον δρόμο και να προσεγγίζει σιγά σιγά στην περιοχή. Αφού έφτασαν το μετέφεραν με ασφάλεια στο νοσοκομείο παρά την επικινδυνότητα του δρόμου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στην περιοχή το χιόνι σε κάποια σημεία ξεπερνούσε το 1,50 μέτρο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα