Με τι καιρό θα πάμε να ψηφίσουμε στην Πάτρα και στην Αχαΐα – Αναλυτική πρόβλεψη

19.05.2023 / 22:05
fa 53

Εκλογές με σκόνη, συννεφιά και λασποβροχές, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Νικόλα Σερέτη.  «Η αστάθεια θα συνεχιστεί και το ερχόμενο διάστημα στην περιοχή μας, καθώς το μοτίβο της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας που την ευνοεί φαίνεται να διατηρείται μέχρι και τουλάχιστον τα τέλη του Μάη. Ο υδράργυρος μετά από πρόσκαιρη άνοδο αύριο Σάββατο και μετά από μια επακόλουθη πτώση το διάστημα Κυριακής-Τετάρτης φαίνεται να σταθεροποιείται κοντά στα κλιματικά για την εποχή επίπεδα για το υπόλοιπο το μήνα.

Στην περιοχή της Πάτρας και της Αχαΐας πιο συγκεκριμένα αναμένεται:

✔Νεφελώδης και ζεστός καιρός το Σάββατο με μέγιστη θερμοκρασία στους 26-28°C, ισχυρούς νοτιοανατολικούς ανέμους 7-8bf τοπικά και αφρικανική σκόνη από το μεσημέρι και μετά. Πιθανές λασποβροχές το βράδυ.

✔Ακόμη πιο μουντό το σκηνικό την Κυριακή με περισσότερη συννεφιά και περισσότερη σκόνη, συνοδεία λασποβροχών κατά τόπους και κατά περιόδους μέσα στην ημέρα. Σε κάμψη ο υδράργυρος με μέγιστη τιμή κοντά στους 22-24°C.

✔Σαφή στοιχεία για επικράτηση ασταθούς καιρού στο μεγαλύτερο διάστημα της ερχόμενης εβδομάδας με τα φαινόμενα να εκδηλώνονται τις θερμές ώρες της ημέρας (μεσημέρι-απόγευμα) σε ηπειρωτικά κυρίως τμήματα.

✔Αυξημένη η πιθανότητα να επηρεάζεται και η πόλη της Πάτρας κατά την διάρκεια των απογευματινών ωρών.

✔Η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές της θα βρίσκεται στα επίπεδα των 23-24°C και οι ελάχιστες κοντά στους 14-15°C αντίστοιχα».

Με τι καιρό θα πάμε να ψηφίσουμε στην Πάτρα και στην Αχαΐα - Αναλυτική πρόβλεψη 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα