Με πόσα χιλιόμετρα έτρεχε με την Ferrari ο Τζώρτζης Μονογυιός;

16.01.2022 / 17:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μονογυιος δυστυχημα

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο ο Τζώρτζης Μονογυιός μετά την πρόσκρουση της Ferrari που οδηγούσε, μίλησε ο εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Ο γνωστός εμπειρογνώμονας τροχαίων δυστυχημάτων μιλώντας στην ΕΡΤ ανέλυσε τα δεδομένα του τροχαίου δυστυχήματος, αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον οδηγό του υπερπολυτελούς οχήματος.

Όπως τόνισε «μέσα σε τρεισήμισι μήνες είχαμε δύο θανατηφόρα ατυχήματα στο σημείο αυτό και λίγο πιο κάτω» και συμπλήρωσε ότι «μετά τη στροφή που πήρε με επιτυχία η Ferrari και με ταχύτητα 90 – 100 χλμ, μπήκε σε μία ευθεία και μετά έγινε η πρόσκρουση σε δέντρο. Με βάση τις ζημιές στο αυτοκίνητο, αλλά και στον κορμό του δέντρου, δεν πρέπει να ήταν πάνω από 75 χλμ την ώρα η ταχύτητα του αυτοκινήτου, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη τροχοπέδησης ή πλάγιας ολίσθησης στο οδόστρωμα. Ευελπιστώ όταν γίνει καλά η σύζυγος του θύματος ή όταν προσκομιστεί υλικό βίντεο να απαντηθούν τα ερωτήματα».

Ο κ. Μαδιάς αναφέρθηκε σε ένα παρόμοιο τροχαίο με ίδιο τύπο αυτοκινήτου στην Ολλανδία που χτύπησε σε δέντρο και σε σημείο κοντά στις δεξαμενές καυσίμων και δεν σημειώθηκαν τα ίδια αποτελέσματα.

Μάλιστα εξέφρασε την απορία μήπως ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε απενεργοποιήσει συστήματα ασφαλείας καθώς η Ferrari είναι ένα αυτοκίνητο με πολλά συστήματα ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης: Τζώρτζης Μονογυιός: Η μοιραία κούρσα – Tα τελευταία λεπτά πριν την σύγκρουση – Κλειδί η κατάθεση της συζύγου του

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα