Με μεγάλη επιτυχία το Patra’s Carnival Party στην Νέα Υόρκη

06.02.2023 / 11:23
At Smacked Village, the first recreational dispensary opened by a business in the state of New York on Jan. 23, 2023, on Bleeker street in Manhattan, New York.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το 5ο καρναβαλικό πάριτι του Πατρινού Καρναβαλιού στην Νέα Υόρκη, το περασμένο Σάββατο.

Σε ανάρτηση του ο δημοσιογράφος Χριστόδουλος Αθανασάτος σημειώνει: «Το πάρτυ του Σαββάτου ίσως αντικατοπτρίζει αυτό που πραγματικά θέλαμε να κάνουμε πριν από λίγα χρόνια: Να φέρουμε μια αυθεντική βραδιά του Πατρινού Καρναβαλιού στη Νέα Υόρκη. Ο χώρος ασφυκτιούσε από κόσμο και έσφυζε από κέφι. 

Το κοινό έβαλε φαντασία, μασκαρεύτηκε και συμμετείχε.  Είδαμε ανθρώπους ενθουσιασμένους που ευχαριστήθηκαν κάθε τραγούδι και κάθε στιγμή. Στέλιος Αποστολόπουλος, Παναγιώτης Κολιόπουλος και Γιώργος Κουβεργιανός, με guest τον Σπύρο Μαυρομμάτη έβαλαν την υπογραφή τους σε μια νύχτα που ίσως έκανε πολλούς να περιμένουν για το επόμενο Patra’s Carnival Party.

 Ευχαριστούμε τον μεγάλο χορηγό μας, την ΛΟΥΞ και τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ασφαλώς τον Δημήτρη Παναγιώτου από το Melrose Penthouse, που μας στήριξε από την πρώτη στιγμή. 

ΥΓ: Στην φωτογραφία, το  credit είναι GenYNYC/Brittainy Newman.  Φωτογράφος που συνεργάζεται με τους New York Times και φέτος ήταν μαζί μας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα