Παρασκευή, 3.02.2023, 12:17 μμ

Με ευρεία διαφορά νέος επικεφαλής της “Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών” ο Φίλιππος Λιάκος

21.02.2022 / 12:00
pl

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στις εσωπαραταξιακές εκλογές της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» από τις οποίες αναδείχθηκε νέος επικεφαλής ο Φίλιππος Λιάκος λαμβάνοντας 925 ψήφους, έναντι 599 του Αλέξιου Ορδίτη.

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν αργά τη νύχτα, καθώς οι κάλπες έκλεισαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής. Στις κάλπες προσήλθαν συνολικά 1.543 άτομα, ενώ αρκετοί δεν κατάφεραν να ψηφίσουν.

Ο νικητής των εσωπαραταξιακών εκλογών, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε:

“Αγαπητοί μου συνδημότες,

Σήμερα όλοι μαζί κάναμε την αρχή για μία δυνατή και ενωμένη παράταξη, για έναν δυνατό και μεγάλο Δήμο! Η σημερινή νίκη στις εκλογές είναι ΝΙΚΗ όλων των δημοτών της Δυτικής Αχαΐας, είναι ΝΙΚΗ της δημοκρατίας μας!

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, για την αθρόα συμμετοχή σας που ξεπέρασε ακόμη και τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες, αλλά κυρίως για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!
Σήμερα κερδίσαμε την πρώτη μάχη! Αυτήν που δώσαμε για τους πολλούς!

Με ευγνωμοσύνη, απέραντη εκτίμηση και σεβασμό αύριο θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί για να χαράξουμε μία νέα πορεία με οδηγό μας την αλήθεια, την ειλικρίνεια και την ελπίδα

Μία νέα μέρα ξεκινά για τη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», για τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας!

Μαζί για τον τόπο μας, μαζί για τον Δήμο που θέλουμε!”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα