Με επιτυχία το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Πελοποννήσου στην Πάτρα

21.06.2023 / 15:50
17_092677-1200x630

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Πελοποννήσου, στην Πάτρα 1515 έως 18 Ιουνίου 2023, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και την υποστήριξη και χορηγία του Δήμου Πατρέων.
Το Μπριτζ είναι Άθλημα ! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, και βέβαια… αθλείσαι.
Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 4000 άνθρωποι αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).
Στις 5νθήμερες αθλητικές εκδηλώσεις, συμμετείχαν αθλητές του Μπριτζ από όλη την Ελλάδα σε αγώνες Ομάδων και Ζευγών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Πρόεδροι και στελέχη από πολλούς αθλητικούς ομίλους Μπριτζ, από Αθήνα, Αγρίνιο, Αίγιο, Βέροια, Δράμα, Γιάννενα, Κέρκυρα, Κιάτο, Λάρισα, Τρίπολη κλπ.
Τα βραβεία απένειμαν ο Αντιδήμαρχος Πατρέων κ. Τάκης Πετρόπουλος, καθώς επίσης και παρευρισκόμενοι πρόεδροι και στελέχη ομίλων.
Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και τη συμμετοχή τους, τον Δήμο Πατρέων για τη χορηγία και ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο, κ. Τάκη

Πετρόπουλο, για τη συνδρομή του και την παρουσία του στη διοργάνωση στο πρόσωπο του οποίου βρήκαμε έναν πολύτιμο συμπαραστάτη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα