Με επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα για τον εμβολιασμό από την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου

21.12.2020 / 7:00
3614432

Η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη με μεγάλη επιτυχία εξ’ αποστάσεως ενημερωτική ημερίδα (webinar) με ομιλητή τον Λοιμωξιολόγο Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας κ. Στέλιο Ασημακόπουλο.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα: Αναγκαιότητα εμβολιασμού και δεδομένα ασφάλειας αποτελεσματικότητας των επερχόμενων εμβολίων έναντι SARS-Cov2 και απευθυνόταν σε επαγγελματίες υγείας.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς είναι εμφανής η ανάγκη ενημέρωσης για το εν λόγω εμβόλιο σε κάθε ειδικότητα της υγείας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση των εκλεκτών καλεσμένων εκ μέρους του Προέδρου της ΙΕΔΕΠ κ. Περικλή Δουζδαμπάνη και στη συνέχεια χαιρέτησε και συμμετείχε ενεργά ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος. Τη συζήτηση συντόνισε και ανέλαβε να απευθύνει τα ερωτήμα των συμμετεχόντων στους ομιλητές ο Αντιπρύτανης και Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μάρκος Μαραγκός. Ο κ. Ασημακόπουλος δέχθηκε πλήθος συγχαρητηρίων για την μεστή και έγκριτη ομιλία του.

Ο πρόεδρος κ. Περικλής Δουζδαμπάνης ευχαρίστησε την διοργανώτρια της εκδήλωσης κ. Κατερίνα Βέργη καθώς και το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη για την άψογη διοργάνωση.

Καθώς υπήρξε μεγάλος αριθμός ενδιαφερόμενων που θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση on demand, μπορούν να ακολουθήσουν το παρακάτω Link μέσω youtube: https://youtu.be/B2IfciX0WyM

Η επόμενη ενημερωτική εξ’ αποστάσεως ημερίδα θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 28/12/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 με εξαιρετικούς ομιλητές και συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα