Με απόλυτη επιτυχία η Έκθεση Γάμου – Βάπτισης Exhibition 2024 «Εις το Έπακρον»

25.02.2024 / 16:30
ka-26-9

Με απόλυτη επιτυχία έγινε για τρίτη χρονιά η Έκθεση Γάμου – Βάπτισης Exhibition 2024 «Εις το Έπακρον», με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Δήμητρα Μπαλαφούτη και οικοδεσπότες τον γνωστό επιχειρηματία εστίασης, Ζώη Τζούδα και τη σύζυγό του Μαρία.

Δεκάδες ζευγάρια παρευρέθηκαν στον ειδυλλιακό πολυχώρο εκδηλώσεων «Εις το Έπακρον», αξιοποιώντας έτσι την ευκαιρία να δουν από κοντά μοναδικές και ξεχωριστές προτάσεις που θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν στην δική τους γαμήλια εκδήλωση, στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους.

Το διήμερο που κράτησε αυτό το event ήταν γεμάτο. Περιείχε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αφορούν τους γάμους και τις γαμήλιες εκδηλώσεις, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον είχαν οι προτάσεις που παρουσιάστηκαν και για τις βαπτίσεις.

Το event παρακολούθησαν εκτός των μελλοντικών νεόνυμφων και δεκάδες επαγγελματίες – εκθέτες με υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στο γάμο και στην βάπτιση, σημειώνοντας πολλές από τις προτάσεις που παρουσιάστηκαν.

Σε γενικές γραμμές η Έκθεση Γάμου – Βάπτισης Exhibition 2024 «Εις το Έπακρον» ήταν ένα φαντασμαγορικό γεγονός και σίγουρα ένα event που δεν πραγματοποιείται συχνά στην πόλη μας, προσφέροντας πολλά στον τομέα των υπηρεσιών και αποτυπώνοντας την τελευταία λέξη της μόδας σε γάμους, βαπτίσεις και εκδηλώσεις.

Με απόλυτη επιτυχία η Έκθεση Γάμου - Βάπτισης Exhibition 2024 «Εις το Έπακρον» 4
Με απόλυτη επιτυχία η Έκθεση Γάμου - Βάπτισης Exhibition 2024 «Εις το Έπακρον» 5
Με απόλυτη επιτυχία η Έκθεση Γάμου - Βάπτισης Exhibition 2024 «Εις το Έπακρον» 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα