Με  Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας της Αχαΐας συναντήθηκε ο Φωκίων Ζαΐμης

20.02.2024 / 16:54
20240220 Ζαϊμης_Αντιδήμαρχοι 1

Συνάντηση με αντιδημάρχους αρμόδιους σε θέματα πολιτικής προστασίας και υπηρεσιακούς υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη έδωσαν το παρόν ο Αντιδήμαρχος Πατρέων, Μιχαήλ Αναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Φιλιππάτος, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων, Ζήσιμος Ζησιμόπουλος  και ο Αντιδήμαρχος Ερυμάνθου,Ζώης Μαρτζάκλης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης δήλωσε: «Βασική προτεραιότητα είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση του Τμήματος Πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με σωστή οργάνωση και μηχανοργάνωση, άμεση διασύνδεση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (πυροσβεστική, αστυνομία, λιμεναρχείο, εθελοντές κτλ.). Αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα, νομίζω πως η Πολιτική Προστασία πρέπει να μπει σε μια νέα εποχή, όπου η υπηρεσία θα λειτουργεί με σύγχρονα μέσα, με το απαραίτητο προσωπικό και τις απαιτούμενες υποδομές και εξοπλισμό. Ήδη έχω προβεί και θα συνεχίσω τις συναντήσεις με όλους τους επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας, των εθελοντικών ομάδων κτλ, προσπαθώντας να προτεραιοποιήσουμε τις ανάγκες και τις δράσεις».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα