Μαυρικίου κατά Σερβετάλη: «Πρέπει να σεβόμαστε το πιο ιερό πράγμα στο θέατρο, το κοινό»

24.11.2021 / 19:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 1

«Θα χρεωθεί στο λαιμό του ανθρώπους που ξαφνικά θα βρεθούν στο δρόμο», λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για την απόφαση που πήρε ο Άρης Σερβετάλης να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος”, μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Πρωινό.

«Πρέπει να σεβόμαστε το πιο ιερό πράγμα στο θέατρο που είναι το κοινό. Το κοινό είναι αυτό που πληρώνει και θέλει να δει μια παράσταση.

Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος από τη θέση στην οποία βρίσκεται, που μπορεί να είναι μια θέση πιο άνετη από τη θέση των τεχνικών ή των υπολοίπων συντελεστών μιας δουλειάς που βιοπορίζονται μέσα από αυτό», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Και επειδή συνήθως οι πρωταγωνιστές αμείβονται έτσι με ποσοστά, οπότε λόγω της ποσοστιαίας επιτυχίας θεωρώ ότι έχει βγάλει κάποια χρήματα από αυτή την επιτυχία.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έπρεπε να σκεφτεί ότι όλοι αυτοί οι υπόλοιποι γύρω γύρω βιοπορίζονται μέσα από αυτό. Θα χρεωθεί στο λαιμό του ανθρώπους που ξαφνικά θα βρεθούν στο δρόμο».

«Αν ήμουν εγώ παραγωγός θα είχα μαζί του κάποιο συμφωνητικό που δεν θα του επέτρεπε να κατεβάσει ανά πάσα ώρα και στιγμή την παράσταση.

Ελπίζω να υπάρχει αυτό όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί αν αποφασίσει να το κάνει, θα πρέπει να αποζημιώσει ο ίδιος τον υπόλοιπο θίασο», πρόσθεσε επίσης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα