Μαύρη κι άραχνη η Black Friday στην Πάτρα

28.11.2023 / 15:57
1-11-873x432

Λιγοστές έως ελάχιστες ήταν οι τσάντες που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, όχι μόνο γιατί ο κόσμος δεν πήγε να ψωνίσει και να αξιοποιήσει την Black Friday, αλλά γιατί τα περισσότερα από τα εμπορικά μαγαζιά της πόλης δεν πήγαν καν να ανοίξουν.

Η κακοκαιρία που έκανε το Σάββατο έδιωξε κάθε τέτοια σκέψη που μπορεί να είχαν ορισμένοι επαγγελματίες. Όμως και την Κυριακή τα καταστήματα που άνοιξαν τα ρολά τους και λειτούργησαν ήταν μετρημένα.

Μόνο τα καταστήματα των μεγάλων πολυεθνικών και των ξένων αλυσίδων. Αλλά και αυτά δεν είχαν κόσμο. Έτσι λίγοι ήταν αυτοί που πήγαν την Κυριακή για να ψωνίσουν, με τους περισσότερους να κατεβαίνουν μια βόλτα στην Πάτρα για καφέ.

Όσοι έκαναν τα ψώνια τους επέλεξαν να αγοράσουν ρούχα και υποδήματα, παρά να προβούν σε αγορές ηλεκτρονικών ειδών. Σε γενικές γραμμές το τριήμερο της Black Friday ήταν κακό για τα εμπορικά καταστήματα και κυρίως για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Μένει να δούμε αν σημειώθηκαν αγορές μέσω διαδικτύου, καθώς σύμφωνα με συζητήσεις εμπόρων και παραγόντων της αγοράς ότι κινήθηκε αυτές τις μέρες κινήθηκε μέσω υπολογιστών, laptop και κινητών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα