Παρασκευή, 24.09.2021, 5:15 μμ

Τ. Ματθαιόπουλος στον MAX FM για την εστίαση: “Δεν είμαστε χωροφύλακες! Εμείς χτίζουμε σχέσεις, δε διαλύουμε”- “Ανεφάρμοστα τα μέτρα”

30.06.2021 / 10:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
206291263_187528883321498_8984407797917227707_n

Προβληματισμένοι είναι οι επιχειρηματίες της εστίασης ύστερα από την ανακοίνωση των νέων μέτρων που τους καλεί να παίξουν το ρόλο του “χωροφύλακα” όπως μάλιστα πολλοί από τον χώρο αναφέρουν.
Όπως ανέφερε το πρωι στον MAX FM και στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου ο Τάκης Ματθαιόπουλος, μέλος του Συλλόγου “Εστίαση Πάτρα”, τα μέτρα είναι ανεφάρμοστα για πολλούς λόγους. Από τη μία μεριά, το να καλούνται να επιλέξουν σε ποια κατηγορία θα βρίσκονται οι επιχειρηματίες, αυτομάτως μειώνει την πελατεία τους και από την άλλη δεν είναι σωστό η κυβέρνηση να τους καλεί να παίξουν το ρόλο του χωοφύλακα και να ελέγχουν τους πελάτες τους.
“Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε τη σχέση μας με το κόσμο και τους πελάτες μας και όχι να τις γκρεμίσουμε. Τα μέτρα είναι ανεφάρμοστα. Οι νόμοι για να εφαρμόζονται πρέπει να είναι απλοί και όσο τους περιπλέκουμε δεν πρόκειται να εφαρμοστούν σωστά”, ανέφερε ο κ. Ματθαιόπουλος συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβραβεύσει με αυτόν τον τρόπο τους εμβολιασμένους και να πείσει τους ανεμβολίαστους, αλλά τονίζει ταυτόχρονα ότι η εστίαση δεν είναι το εργαλείο για να γίνει αυτό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα