Μαθητής δεν μπορεί να πάει στο σχολείο του αφού οι δρόμοι γέμισαν λάσπες

01.12.2023 / 7:45
fa 3

Μακριά από το σχολείο του, μένει εδώ και είκοσι ημέρες περίπου, ένας 9χρονος μαθητής από την Νέα Μανωλάδα, καθώς το Ταξί που πρέπει να τον παραλαμβάνει καθημερινά, αδυνατεί να διέλθει την αγροτική οδό στον οικισμό «Αρβανιτέϊκα» που οδηγεί στο σπίτι του, εξαιτίας ζημιών που έχουν δημιουργηθεί σε σημείο του δρόμου από έργο που προηγήθηκε.

Σύμφωνα με την έρευνα της εφ. Πατρίς, που βρέθηκε επιτόπου στο σημείο χθες, η αγροτική οδός, που οδηγεί στο σπίτι του παιδιού καθώς και σε παρακείμενες καλλιέργειες και χωράφια, είναι δύσβατη με αποτέλεσμα το ΙΧ του επαγγελματία αυτοκινητιστή που καθημερινά πρέπει να παραλαμβάνει τον 9χρονο μαθητή, να μην διέρχεται από τις τεράστιες λακκούβες και τις λάσπες που έχουν δημιουργηθεί με το πρόβλημα να γίνεται εντονότερο, ειδικά κατά τις ημέρες που βρέχει.

Όπως ανέφερε στην εφ. Πατρίς, η οικογένεια του παιδιού, πριν από περίπου είκοσι ημέρες, πραγματοποιήθηκε έργο για την υπόγεια διέλευση αγωγού άρδευσης από ιδιώτη στο σημείο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο δρόμος να καταστραφεί και με την ολοκλήρωση του έργου αυτού να μην γίνει η σωστή αποκατάστασή του. Αυτό έχει δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην διέλευση των ΙΧ επιβατηγών οχημάτων όσο και στην πεζή διέλευση από το σημείο, καθώς οι λακκούβες και οι λάσπες που εμφανίστηκαν ειδικά μετά τις βροχοπτώσεις, προκαλούν προβλήματα σε όποιον προσπαθεί να διέλθει της συγκεκριμένης οδού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα