Μαθητές από τη Λέσβο έστειλαν γράμμα στον δήμαρχο με αιτήματα που δεν μπορούν να περιμένουν τον Άγιο Βασίλη

24.12.2020 / 20:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
×ñéóôïõãåííéÜôéêá åßäç óå êáôÜóôçìá óôçí ÁèÞíá.
(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Αιτήματα που «δεν μπορούν να περιμένουν να τα υλοποιήσει ο Άγιος Βασίλης» περικλείουν τα οχτώ γράμματα που έγραψαν μαθητές δημοτικού σχολείου στη Μυτιλήνη με αποδέκτη τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο.

Μάλιστα, μόλις πριν λίγες ημέρες έφτασαν στο γραφείο του δημάρχου. «Με αιτήματα που δεν μπορούν και δεν πρέπει να περιμένουν να τα υλοποιήσει ο Άγιος Βασίλης αλλά ούτε και να περιμένουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, να πάρουν πρωτόκολλο για να διευθετηθούν όπως προβλέπεται» όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Βέρρος.

Τα οκτώ πρωτότυπα γράμματα που έστειλαν τα παιδιά στον δήμαρχο πάντως, είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πολύ όμορφο κλίμα στο δημαρχιακό γραφείο, ένα Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο πνεύμα των ημερών.

Στο γράμμα που ετοίμασαν οι οκτώ μαθητές της Ε΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Παρασκευής, με την αφοπλιστική τους παιδική ειλικρίνεια, μίλησαν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά παιδιά εν μέσω πανδημίας σε συνδυασμό με την αναγκαστική εξ αποστάσεως εκπαίδευσής τους. Ζητώντας -τι άλλο;- το δικαίωμά τους να συμμετέχουν επί ίσοις όροις στην (τηλ)εκπαίδευση μέσω του τεχνολογικού εξοπλισμού που τους λείπει.

 «Δήμαρχε σε παρακαλώ να μας δώσεις laptop και tablet. Εάν πραγματοποιηθεί η επιθυμία μου, θα σου στέλνω κάθε χρόνο έναν τενεκέ λάδι», έγραψε χαρακτηριστικά ένα από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Παρασκευής».

«Η επιθυμία του νεαρού που με “λαδώνει” για ένα tablet, όπως και των συμμαθητών του θα πραγματοποιηθεί άμεσα» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Βέρρος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα