Μαθητές από Ρουμανία, Ιταλία, Ουγγαρία, και Εσπερινό Γυμνάσιο Πάτρας στο Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής

26.05.2022 / 13:31
DSC_2690

Σε «κύτταρο» ενημέρωσης και εκπαίδευσης, έχει μετατρέψει το χώρο της Ιχθυόσκαλας στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, το Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής. Το πρωί της Τετάρτης 25 Μάϊου, μαθητές από την Ρουμανία, την Ιταλία και την Ουγγαρία, οι οποίοι είναι φιλοξενούμενοι του Εσπερινού Γυμνασίου της Πάτρας, επισκέφθηκαν το χώρο.

Τους μαθητές υποδέχθηκε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο γλύπτης – ζωγράφος μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (ΕΕΤΕ), Χάρη Λάμπρου.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη θεματολογία και τους στόχους του συμποσίου, ενώ γλύπτες που συμμετέχουν σε αυτό, απάντησαν σε πραγματικό χρόνο, κατά την κατασκευή των έργων, στις ερωτήσεις τους.

Στο πλαίσιο του ενημερωτικού – εκπαιδευτικού χαρακτήρα που έχει το συμπόσιο, υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης ομαδικών ξεναγήσεων σε σχολεία, συλλόγους, σωματεία και φορείς. *Οι εργασίες του συμποσίου πραγματοποιούνται καθημερινά και Σαββατοκύριακα: 09.00 – 14.00 & 17.00 – 20.00.

Οι ενδιαφερόμενοι για ομαδικές ξεναγήσεις μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο 2610-390-935 (10.00 – 14.00) – email: [email protected]

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα