Μάρθα Καραγιάννη: Διαψεύδει δημοσιεύματα για την υγεία της – ΒΙΝΤΕΟ

03.11.2020 / 15:33
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Δεν βρηκατε αυτο που ψαχνετε;

5fa15610875f6

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει είδηση που αναφέρεται σε ραγδαία επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη. Η θρυλική ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star.

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είπε χαρακτηριστικά: «Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες;», ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη πρόσθεσε πως πριν από λίγο καιρό είχαν δειπνίσει μαζί σε εστιατόριο στο Κολωνάκι και η Καραγιάννη φαινόταν μια χαρά, υγιέστατη!

Η συγκάτοικος και κολλητή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, η οποία βρισκόταν δίπλα της την ώρα της τηλεφωνικής σύνδεσης με την εκπομπή θέλησε να προσθέσει: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορωνοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν. Ο δημοσιογράφος που αναπαρήγαγε αυτό το δημοσίευμα δεν πήρε τηλέφωνο και είπε ότι δεν το είχε. Το τηλέφωνο της Μάρθας Καραγιάννη το γνωρίζει όλη η Ελλάδα».

Τέλος, η Ντόρα Δούμα έκανε έκκληση να κατέβουν από το διαδίκτυο όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά στην υγεία της, καθώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα