Μάρκου & Αναγνωστοπούλου: Οι δυναμικές κινητοποιήσεις των αγροτών υποχρέωσαν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να δηλώσει ότι θα προστατεύσει την Κορινθιακή Σταφίδα

19.07.2021 / 16:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
boyleytes-2-1024x576-960x540

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών υποχρέωσαν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να υποχωρήσει και να συναντηθεί με την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών. Να ακούσει τους παραγωγούς και να ασχοληθεί -επιτέλους- με την αναζήτηση λύσεων για το πρόβλημα των αποθεμάτων της Κορινθιακής Σταφίδας που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και την προστασία της νέας επερχόμενης σοδιάς.

Η εξέλιξη αυτή, την οποία χαιρετίζουμε, είναι αποτέλεσμα των πιέσεων και των αγώνων που άσκησαν οι αγρότες – παραγωγοί με σημείο κορύφωσης τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Αίγιο, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και στην οποία συμμετείχαν πολλοί αγρότες και παραγωγικοί φορείς.

Θυμίζουμε σε όλους όσοι τις προηγούμενες μέρες κρύβονταν και τώρα προσπαθούν να οικειοποιηθούν τη νίκη της ΠΕΣ έναντι του Υπουργείου, ότι στη συγκέντρωση αυτή συμμετείχαν αγωνιστικά από τους Βουλευτές της Αχαΐας μόνο οι 2 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όλοι οι υπόλοιποι προτίμησαν να μην εμφανισθούν μέσω της επίκλησης δικαιολογιών περί κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων για μια ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή. Εμείς οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην ονομαστική ψηφοφορία ψηφίσαμε στη Βουλή και στην αγωνιστική συγκέντρωση ήμασταν παρόντες.  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα