Μάρκος Σεφερλής: Θα τα «χώσω» στο θέατρο που είναι μαγεία, δεν είναι σεξ, δεν είναι βία

21.04.2021 / 23:03
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
go 19

Στον κήπο που είχε στηθεί στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» εμφανίστηκε ο Μάρκος Σεφερλής χορεύοντας το τραγούδι σήμα-κατατεθέν της εκπομπής «στον γκιώνη μου» και φορώντας μια μπλούζα με τύπωμα το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «5×5» του Ant1 βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά και αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο Μάρκος Σεφερλής προετοιμάζει ένα sitcom του BBC με ζωντανό κοινό. «Έχω πάρει τα δικαιώματα με μια οικογένεια. Εγώ κάνω τη μάνα γιατί έτσι είναι ο όρος, τη μάνα να την κάνει άντρας. Ετοιμάζομαι του χρόνου τον χειμώνα. Είναι μια μίνι παράσταση κάθε εβδομάδα. Είναι live on tape» ανέφερε ο ηθοποιός.

Αναφορικά με τα θεατρικά του βήματα, ο Μάρκος Σεφερλής είπε πως: «Ανοίγει το Δελφινάριο. Ένα κομμάτι της έχει να κάνει με τους τράπερς. Έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, είναι ένα κομμάτι μουσικής πολύ αγαπητό σε νεαρότερες ηλικίες. Είναι ένας τρόπος να πω κάποια πράγματα που θέλω να πω, που δεν φοβάμαι να τα πω σαν Μάρκος Σεφερλής αλλά πιστεύω ότι επειδή θα βγω σαν “Markclip, ο ντίλερ του γέλιου” στην αρχή θέλω να τα χώσω, κυρίως για το θέατρο. Γιατί το θέατρο είναι μαγεία, δεν είναι σεξ, δεν είναι βία. Είναι για κλείνει πληγές και όχι για να ανοίγει».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα