Μάρκελλος Νύκτας κατά Μαρίας Μπακοδήμου: «Τη μάσκα δαντέλας να μου φέρει πίσω»

08.02.2023 / 15:44
markellos nyxtas

Ο Μάρκελλος Νύκτας παραχώρησε συνέντευξη στην «Super Κατερίνα» και εξέφρασε το μεγάλο παράπονό του από την Μαρία Μπακοδήμου.
Ο γνωστός σχεδιαστής θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός πως, ενώ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» πριν από τα Χριστούγεννα, δεν έχει μέχρι σήμερα προβληθεί στον ΣΚΑΪ.
«Μα είναι ευχάριστο να έρχονται μέσα στο σπίτι σου, να σου χτυπάνε τα κουδούνια, να μπαίνουν μέσα δύο άνθρωποι, να μην πω τρεις, για να κάνουν μια συνέντευξη και μετά να τους ρωτάς αν θα παίξει ή δεν θα παίξει; Ήταν πριν από τα Χριστούγεννα αυτό και θεώρησα ότι ήταν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο.
Εξάλλου, από τα πράγματα που έχω εδώ τα οποία είναι συλλεκτικά, έβγαλα ένα αντικείμενο για να το δώσω δώρο. Μια μάσκα από δαντέλα. Ήθελα να της το χαρίσω, για να της το πάνε επειδή διάλεξαν να είμαι στην εκπομπή.
Πέρναγε ο καιρός και μου είπαν ότι δεν θα παίξει τα Χριστούγεννα αλλά πιο μετά. Μετά τα Χριστούγεννα πάλι μου είπαν «πιο μετά» αλλά εγώ επέμενα. Ήθελα να μάθω αν πρόκειται να το παίξουν ή όχι. Κι αν δεν το έπαιζαν, θα ήθελα μια δικαιολογία που θα μπορούν να βρουν μια χαριτωμένη» ξέσπασε αρχικά ο Μάρκελλος Νύκτας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα