Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον χωρισμό της: “Πέρασα πολύ δύσκολα, πληγώθηκα”

01.10.2023 / 10:11
pa 1

Για την εγκυμοσύνη της και τον ταυτόχρονο χωρισμό της με τον επί σειρά ετών σύντροφό της Λευτέρη Χαρίτο, μίλησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «I Love Σουκού».

Η ηθοποιός, με αφορμή την συμμετοχή της, στην πολυσυζητημένη σειρά «Η Μάγισσα», μοιράστηκε με τους τηλεθεατές προσωπικές της αλήθειες. Εξομολογήθηκε πως ο χωρισμός της με τον σκηνοθέτη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, την επηρέασε πάρα πολύ και αν δεν είχε τη μητέρα της θα ήταν πολύ δύσκολο να συνδυάσει καριέρα και παιδί.

«Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δεν φορτώθηκε με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά».

«Η εγκυμοσύνη ήταν συνειδητή. Δεν έτυχε, πέτυχε. Ήταν μέσα από μια διαδικασία. Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά γύρω στα 38-39. Σκέφτηκα ότι δεν έχω πολλά περιθώρια. Νομίζω αγχώθηκα, ναι. Ότι κάπως αν το αποφασίσω μετά τι θα κάνω. Έκανα κρυοσυντήρηση, πέρασα όλη τη διαδικασία. Δεν συνδυάζεται η καριέρα με το παιδί στη δικιά μου περίπτωση. Αν δεν είχα τη μαμά μου θα ήταν αδύνατο. Τώρα είναι δύσκολο».

«Δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά όταν βγει από την κοιλιά το μωρό. Νιώθω καθημερινά ότι δεν είμαι αρκετά καλή μαμά. Δουλεύω πολύ, γυρίζω κουρασμένη. Θέλω να της μιλάω, με παίρνει ο ύπνος. Θέλω κι άλλο» επισήμανε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα