Μαρίνα Καλασούντα – Σπαή: Ο Κούγιας προσέβαλε τον γιο μου που χάρισε ζωή σε 6 ανθρώπους

07.04.2023 / 7:15
KOUGIAS-ILIADIS-1024x576

Πλήρη στήριξη στον κύριο Ηλιάδη, παρείχε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ μητέρα που δώρισε τα όργανα του παιδιού της, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εμφανίζεται εξοργισμένη, από τις δηλώσεις Κούγια.

Η Μαρίνα Καλασούντα – Σπαή έχασε τον 13χρονο γιό της, όταν κάνοντας ποδήλατο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Εντατικολόγος τότε ήταν ο Ανδρέας Ηλιάδης. Ο Γιάννης δώρισε ζωή σε 6 συνανθρώπους του. Σήμερα, η μητέρα του εξοργισμένη από όσα ακούγονται σε βάρος του, στηρίζει τον εντατικολόγο από την Πάτρα

“Εάν αυτά τα πράγματα αναπαραχθούν φανταστείτε τι ζημιά μπορεί να γίνει στον λήπτη που περιμένει στην λίστα αναμονής;” διερωτάται η μητέρα.

Μετά τους υπαινιγμούς Κούγια σε βάρος του Ανδρέα Ηλιάδη σχετικά με την διαχείριση των μοσχευμάτων, στη δίκη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, ο εντατικολόγος συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ξεκαθάρισε ότι η μεταμόσχευσης στην Ελλάδα γίνονται με ασφάλεια και διαφάνεια, με τον υπουργό να διαμηνύει ότι θα ζητήσει τα πρακτικά της δίκης, έτσι ώστε αν έχουν ειπωθεί πράγματα που θίγουν τον θεσμό της δωρεάς οργάνων, τότε το υπουργείο θα πράξει αυτοβούλως κατά του συνηγόρου της 34χρονης.

Με νέα δελτία τύπου ο συνήγορος της 34χρονης  επιμένει στις αιχμές κατά του εντατικολόγου

Ο εντατικολόγος διαψεύδει ότι κάτι τέτοιο συνέβη, την ώρα που η μητέρα του Γιάννη θυμάται πως ο Ηλιάδης είχε προσεγγίσει το θέμα της δωρεάς οργάνων. “Δεν θα ξεχάσω πόσο καταβεβλημένος ήταν ο Ανδρέας, θέλετε τα όργανα του παιδιού τον ρώτησα, έσκυψε το κεφάλι, κλαίγοντας είπε ναι, ε του λεώ πάρ’τα όλα να σωθούν και άλλα παιδιά”.

Ο εντατικολόγος πάντως απάντησε με ένα ποίημα: “Μικροί άνθρωποι στις μεγάλες αίθουσες φροντίζουν να μιλούν για ό,τι πιο πολύ δεν ξέρουν…”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα