Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Αποχαιρετά τον Σον Κόνερι

04.11.2020 / 17:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
123529026_377431127012101_493230049871649574_n

Με ανάρτησή της, στον λογαριασμό της στο instagram, η Μαριάννα  Βαρδινογιάννη, με αφορμή τον θάνατο του πασίγνωστου και αγαπημένου ηθοποιού Σον Κόνερυ, αναφέρεται στην προσωπικότητά του και θυμάται τη συνομιλία που είχε μαζί του κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή, ανεβάζοντας τη φωτογραφία που είχαν βγάλει μαζί. Όπως γράφει:

Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια.

Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή.

“Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο” μου είπε.

“Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;” του απάντησα με έκπληξη.

“Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα” μου είπε.

View this post on Instagram

Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια. Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή. "Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο" μου είπε. "Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;" του απάντησα με έκπληξη. "Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα" μου είπε. Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

A post shared by Marianna V. Vardinoyannis (@mariannavardinoyannis) on

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα