Μαρία Βοσκοπούλου: Τι λέει για το επίθετό της;

02.12.2020 / 16:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
121828248_1211075615940680_2763687437670454829_n

 Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, έδωσε συνέντευξη και απάντησε για το «βαρύ» επώνυμό της.

«Οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Είναι δεδομένο και δεν αλλάζει. Βρίσκω λοιπόν λάθος να μην κάνω όλα όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου. Όταν γνωρίσει κάποιος εμένα, θα γνωρίσει την Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα», απάντησε χαρακτηριστικά η Μαρία Βοσκοπούλου στην ερώτηση αν το επίθετό της έχει σταθεί εμπόδιο στα όνειρα και τα «θέλω» της.

«Έχει και καλές και δύσκολες στιγμές αλλά εμένα αυτό ήταν το περιβάλλον μου, η ζωή μου, ήταν το φυσιολογικό. Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του πατέρα μου όταν κάνει ένα live. Είναι συγκινητικό όταν βρισκόμαστε έξω και τον πλησιάζουν προκειμένου να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι προβεβλημένος όλοι να έχουν να πουν κάτι για σένα. Να έχουν δηλαδή άποψη, ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν, για το πώς είναι η ζωή σου. Πρόκειται για μία παρεμβατική συνθήκη, η οποία δεν μου αρέσει» συμπλήρωσε μιλώντας στο περιοδικό ‘’Hello’’. Tο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή ‘’Love it’’.

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, αυτή την περίοδο συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» και δοκιμάζει έτσι, τις ικανότητές της στην υποκριτική.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα