Μαρία Μητρούλια: Η Πατρινή τραγουδίστρια μιλά για το πώς βιώνει την καραντίνα και τα επόμενα βήματά της

17.01.2021 / 13:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
maxresdefault

Είναι μόλις 22 ετών και έχοντας κάνει την αρχή πριν από μερικά χρόνια στο Voice, στη συνέχεια ξεχώρισε στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Πάτρας, δείχνοντας ότι είναι ένα κορίτσι που μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στη συνέχεια.

Η Μαρία Μητρούλια το αγαπάει το τραγούδι. Ζει για τη μουσική και το διάστημα που ο κορωνοϊός δεν είχε κάνει την εμφάνιση του στις ζωές μας, την είδαμε και την ακούσαμε σε ορισμένες από τις πιο σημαντικές μουσικές σκηνές της Πάτρας.

Η περίοδος της καραντίνας

Τελευταία, λίγο πρώτου κλείσει η πανδημία τα live και τα stage, την είδαμε στη σκηνή του «Royal», σε ένα μουσικό πρόγραμμα μαζί με τον μαέστρο Τζόνι Ανδριόπουλο και αρκετούς ακόμα καλλιτέχνες  που ήταν έτσι φτιαγμένο για να μας κερδίσει.

Δεν πρόλαβε όμως. Μετά την πρεμιέρα που έγινε έκλεισαν όλα.

«Μου λείπει η δουλειά μου, μου λείπει η μουσική, μου λείπει αυτή η καθημερινότητα που είχα πριν από αυτή την κατάσταση» μας λέει μιλώντας στον «Κόσμο». «Μου λείπει επίσης αυτό το μοναδικό συναίσθημα που μου δίνει το live, η επαφή με τον κόσμο και τους συνεργάτες μου.

Προσπαθώ όμως να μένω στάσιμη και να δημιουργώ. Με τον τρόπο που μπορώ και με τις δυνατότητες που μου δίνονται. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου, άλλωστε, χωρίς μουσική και όχι επειδή τραγουδώ, αλλά και για λόγους ψυχολογίας. Ειδικότερα, αυτή την περίοδο μου χρειάζεται όσο τίποτα άλλο».

Τι ετοιμάζει

Αν ακούσεις τα σχέδια που κανονίζει εν μέσω πανδημίας για τη συνέχεια, τότε θα πειστείς ότι όσα περιγράφει παραπάνω για τον ρόλο της μουσικής στη ζωή της, δεν τα λέει για τις εντυπώσεις.

«Μέσα στο επόμενους μήνες θα ανέβει ένα single από τον δίσκο που ετοιμάζω με τον Χριστόφορο Γερμενή, έναν υπέροχο άνθρωπο και συνθέτη.

Παράλληλα, μαζί με τον Χριστόφορο ετοιμάζουμε μία μουσικοθεατρική παράσταση, με αρκετές εκπλήξεις που δεν μπορώ να αποκαλύψω για την ώρα.

Είναι μία παράσταση που θα έχει μεγάλη διά δράση στο κοινό,  σατυρική και φευγάτη που θα εστιάζεται σε καταστάσεις και θέσεις και όχι σε πρόσωπα.

Η μουσική επιμέλεια είναι του Χριστόφορου Γερμενή, ενώ η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Μιχαήλ Άνθη που παίζει κιόλας.

Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα που περιμένω να γίνει πώς και πώς όταν ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση, ελπίζω τον Απρίλη ή τον Μάη».

Εξάλλου, η Μαρία Μητρούλια θα συμμετάσχει και σε ένα μουσικό καρναβαλικό project που προωθεί για τον Καρναβαλικό Οργανισμό, ο Περικλής Αλιώπης.

«Πρόκειται για εννιά διασκευές τραγουδιών από διαφορετικούς τραγουδιστές και μπάντες που θα γίνουν ένας δίσκος και τα οποία θα παίξουν παντού, για να βάλουν τον κόσμο στο κλίμα του καρναβαλιού, αφού λόγω των συνθηκών δεν μπορεί να γίνει και κάτι διαφορετικό».

Η παραγωγή θα είναι του Περικλή Αλιώπη και οι διασκευές – ενορχήστρωση από τον συνθέτη Παναγιώτη Πετρίδη, ενώ η ίδια θα τραγουδήσει το «Αν μία μέρα σε χάσω» και το «Μια σου λέξη», σε ένα κομμάτι ενωμένο και σε μία μοντέρνα εκδοχή.

«Θέλω να είμαι αισιόδοξη για όλο αυτό που περνάμε» καταλήγει η Μαρία Μητρούλια. «Όπως επίσης θέλω να ελπίζω ότι θα περάσει γρήγορα. Είμαι θετική γιατί ξέρω ότι αλίμονο αν το αφήσω και με πάρει από κάτω…»

Κ.Α.

(εφ. Κόσμος)

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα