Μαρία Κυριακοπούλου: Στηρίζω την υποψηφιότητα του Βασίλη Αϊβαλή για τον Δήμο Πατρεων

13.03.2023 / 13:13
954243

Η Μαρία Κυριακοπούλου πρώην βουλευτής με ανακοίνωση της στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Αϊβαλή για το Δήμο της Πάτρας.

Η ανακοίνωση:

Όσοι γεννηθήκαμε , μεγαλώσαμε και κατοικούμε σε αυτήν την πόλη δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε απαθείς. Είναι η στιγμή , που όλοι , όσοι ενδιαφερόμαστε για την Πατρα , πρέπει να δώσουμε το παρόν απο όποια θέση κι αν βρισκόμαστε .
Το επιβάλλει η ιστορία της πολιτική , οικονομική , Κοινωνικη και πολιτισμική .
Επειδή μας προσκαλεί το γεγονός ότι η Πατρα βρίσκεται σε μια υστέρηση , που αδικεί τις δυνατότητες της για ένα νεο αναπτυξιακό αποτύπωμα .
Αποτύπωμα που θα απογειώσει την εικόνα της και θα την επαναφέρει στο κεντρο των εξελίξεων .
Γνωρίζουμε όλοι ότι η Αυτοδιοίκηση μπορεί να κάνει θαύματα , αν στη διοίκηση της έχει δήμαρχο που διαθέτει γνώση ,τεχνογνωσία ,πίστη στο σκοπό ,βαθειά αγάπη για την πόλη και ικανότητα διοικησης.
Στόχος η ανάδειξη του Δήμου σε επιτελικό παραγωγικό κεντρο που θα κινητοποιεί το σύνολο του έμψυχου δυναμικού και το σύνολο των εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων .
Είναι ώρα ευθύνης.
Γι αυτό στηρίζω την υποψηφιότητα του Βασίλη Αιβαλη προεδρου του Τεχνικου Επιμελητηρίου (ειδικευμένου στα έργα και στις χρηματοδοτήσεις τους)επειδή έχω την πεποίθηση ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα δώσει ρόλο και φως στην Πατρα.
Μαρια Ηλια Κυριακοπουλου
Πρωην Βουλευτης

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα